0 Comments

Blogerja Armina Mevlani është padyshim një nga vajzat më të bukura të ekranit shqiptar. Shumë e ndjekur në rrjetet sociale Armina vazhdimisht publikon foto ku ekspozon rroba të firmave të ndryshme dhe mund të themi se nuk ka të sharë.
Ajo e u bë e njohur për të gjithë publikun ishte viti 2009, kur përfaqësoi Shqipërinë në Miss World. Megjithëse kanë kaluar disa vite nga ajo kohë, vihet re se Armina nuk ka pesuar shumë ndryshime drastike në fytyrë.
Ditën e djeshme, ajo publikoi një foto në moshën 21 vjeçe, pra 7 vite më parë. Siç vihet re Armina Mevlani ruan rë njëjtin sharm dhe hijeshi.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }