0 Comments

Kengetari Labinot Rexha feston sonte dhe perfundon faklutetin e psikologjis

Këngëtari i njohur nga kosova Labinoti ka bërë të ditur përmes rrjetit të saj social, Instaram se tashmë ka përfunduar provimet në fakultet, shkruan Sovrani.info.

Labinoti ka përfunduar studimet në drejtimin “Psikologji” në një universitet privat në Prishtine

Ndërsa pas përfundimit të fakultetit ai ka bërë të ditur se nuk do te ndalet me kaq.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }