0 Comments

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është shprehur i entuziazmuar për sportistët e Kosovës që do të marrin pjesë në Lojërat Olimpike Evropiane.Ai këtë e ka shprehur nëpërmjet një postimi në Facebook duke thënë se parakalimi me flamur përkrah shteteve dhe flamujve të tjerë të botës, në mes të Bjellorusisë ishte fitorja e parë e Kosovës.Ai gjithashtu ka thënë se është i bindur në suksesin e ekipit olimpik të Kosovës.

Ky është postimi i tij i plotë:
Majlinda dhe 11 sportistë tjerë të Kosovës sot e fillojnë rrugëtimin në Lojërat Olimpike Evropiane në Minsk të Bjellorusisë. Parakalimi me flamur përkrah shteteve dhe flamujve tjerë të botës, në mes të Bjellorusisë, ishte fitorja jonë e parë. Jam i bindur në suksesin e ekipit tonë olimpik. HTH.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }