0 Comments

Version pak më i shëndetshëm dhe shumë i shijshëm i kungulleshave të skuqura

Receta me të cilën do të kënaqeni me perime edhe ata të cilët nuk e duan posaçërisht.

Përgatitja:

Furrën e shporetit nxeheni në 200 gradë.

Në tepsi qitni letër për pjekje.

Kungulleshat lani, qëroni dhe ngrini trashë në rende, kulloni tepricën e ujit. Shtoni vezën, djathin, thërrmijat e bukës, hudhrën dhe qitni piper sipas shijes.

Me lugë të vogël qitni tretjen “për një kafshatë” në letër për pjekje, formoni pak dhe piqni derisa të skuqen, pastaj rrotulloni kungulleshat në anën tjetër dhe mbani në furrë derisa të piqen mirë.

Koha e tërësishme e pjekjes është 20 apo 25 minuta.

Shërbeni të ngrohta.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }