0 Comments

Bëni sandviç në këtë mënyrë dhe kënaquni me kafshata të shijshme
Përgatitja:

• Bukën nga njëra anë lyeni me gjalpë kokosi. Ajo anë do të ketë kontakt të drejtpërdrejtë me tavën e vogël dhe do të piqet.

• Në një enë të vogël përzieni dredhëzat e grira hollë, vajin e ullirit dhe uthullën.

• Shtoni lëvoret e limonit, kripën dhe piperin.

• Në fetën e bukës qitni djathë dhe dredhëza, mbuloni me fetën tjetër dhe piqni 3 – 4 minuta nga secila anë.

Kënaquni! – transmeton Telegrafi.
Kjo tortë përgatitet shpejt dhe nuk piqet, por është shumë e shijshme

Përbërësit:

Përgatitja:

Tundni të verdhët e vezëve dhe sheqerin dhe kur përbërja të bëhet shkumëzuese, zieni në avull.

Përzieni derisa të bëhet krematoze. Ajkën e ëmbël tundeni dhe qiteni në përbërjen e të verdhëve të vezëve.

Përzieni dhe shtypni dredhëzat. Qiteni përbërjen në kallpë për tortë.

Futeni në frigorifer me ngrirje të thellë gjatë gjithë natës.

Në mëngjes shkrini çokollatën e bardhë në avull apo në furrë mikrovale dhe pastaj ftoheni pak.

Qiteni sipër tortës dhe lëreni edhe pesë minuta në frigorifer me ngrirje të thellë.

Nxirreni nga kallëpi dhe zbukurojeni sipas dëshirës.

Kënaquni, – transmeton Telegrafi.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }