0 Comments

Drekë e lehtë dhe e shpejtë, ideale për këto temperatura të larta të verës

Racion i shijshëm të cilin të gjithë e duan, përgatitet shpejt dhe thjesht, transmeton Telegrafi.
Përgatitja:

Specat lani dhe hiqjani farat, pastaj mbyllni me rrathë domatesh.

Tepsinë lyeni me vaj dhe radhisni specat.

Lyeni me vaj dhe shtoni pak domate të ziera rreth 100 ml.

Përgatitja:

Në mish shtoni të gjitha erëzat e përmendura, vezët dhe orizin dhe përzieni mirë derisa përbërësit të bashkohen.

Me tretjen e përgatitur mbushni specat të cilëve ua keni prerë majat dhe i keni pastruar nga farat, por mos e teproni me mbushjen që të mos rrjedhin tretjen.

Nëse ju tepron mbushje, nga ajo mund të bëni qofte, të cilat mund t’i qitni në tenxhere që të zihen bashkë me specat.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }