0 Comments

Janë disa nga lokalet shqiptare në Zvicër që, për netët e festës janë rezervuar nga këngëtarët më të shtrenjtë të estradës.

Ndërsa nata e ndërrimit të motmoteve po afrohet, këngëtarët më të njohur të estradës shqiptare ia kanë mësyrë diskotekave shqiptare në Zvicër. Ata, për këto dy ose tri ditë sa zgjasin festat, marrin rrugën e “kurbetit” për të qenë më afër mërgimtarëve dhe njëkohësisht për të festuar së bashku me ta.

Sipas kontaktit që kemi pasur me klubet dhe diskotekat shqiptare në Zvicër, shumë emra të njohur të muzikës shqiptare do të jenë ne Zvicer, duke filluar nga Labinot Rexha, Shkurte Gashi, Mentor Kurtishi , Labinot Gashi e shumë të tjerë.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }