0 Comments

Këngëtari që jeton dhe vepron në Zvicër, e që sonte ishte pjesë e ”Gazetes Shqiperia ” ishte Labinot Rexha. Ai tregoi se ka kënduar qysh i vogël, por që 3-4 muaj ka filluar t’i hyjë tregut muzikor.

Në Zvicër Labinoti punon në një biznes familjar dhe i pyetur se a do të linte biznesin dhe të merrej vetëm me muzikë?, ai tha se nëse e sheh që mund të jetojë vetëm nga muzika, ndoshta do të vazhdonte vetëm me të.

Ndryshe,Labinot Rexha kete vit ka realizuar dy këngë me videoklipe dhe ndër të tjera tregoi se i pëlqejnë shumë baladat.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }