0 Comments

Kapiteni i Kosovës dhe lojtari i Lazios, Valon Berisha ka postuar një foto në Instagram me përshkrimin “Shqiponja na bashkon”.

Ai në këtë foto është me futbollistët e njohur si Xherdan Shaqirin, Amir Abrashin, Milot Rashicën, Hekuran Kryeziun e Florent Hadërgjonajn.

Yjet e futbollit nga Kosova po i shfrytëzojnë pushimet që të kalojnë kohë së bashku, para se të nisin përgatitjet për sezonin e ri me klubet e tyre përkatëse.

Valon Berisha ka shkruar në Instagram, se shqiponja i bashkon.

“Djelomshat e Backstreet ( në stilin shqiptar) Shqiponja na bashkon”, ka shkruar Berisha.

Author

admin@labinotrexha.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

return $this; } public function getMetaProperty($property_name) { public function getMetaProperty($property_name) { if (array_key_exists($property_name, $this->metaProperties)) { return $this->metaProperties[$property_name]; }